Kommune

Kommune


Labance er et tværfagligt team bestående af psykologer, jobkonsulenter, coaches, mentorer, erhvervsfolk, fysioterapeuter, afspændingspædagoger og ernæringsvejledere, alle med en betydelig erfaring i at hjælpe sygemeldte og ledige borgere tilbage til arbejdsmarkedet. De mange facetter i huset betyder, at vi kan tilbyde kommunerne en bred vifte af muligheder og forløb. Og det gør os desuden fleksible, således at vi kan tilpasse forløb, så det passer til den enkelte borgers behov.

Nogle af os har en erhvervsmæssig baggrund i kommunesammenhæng, og andre i det private erhvervsliv. Tilsammen udgør vi et stærkt team, der har viden og indsigt, således at vi kan skabe optimale løsninger, hvad enten det drejer sig om kurser, samtaler, forløb, oplæg eller foredrag. Vi er kendetegnet ved, at levere et slutprodukt i top – og sætter en ære i, at aflevere et detaljeret og fyldestgørende slutnotat for den enkelte borger.
Vi er specialiserede i forløb for kommuner, og kan tilbyde følgende forløb. Der er link til beskrivelse og pjece for hvert forløb:

Vi samarbejder med følgende kommuner:

Glostrup, Albertslund, Brøndby, Vallensbæk, Rødovre, Herlev, Egedal, Furesø, IshøjVi hjælper årligt

ca. 800 sygemeldte borgere

til en fastholdelse eller

tilbagevenden til

arbejdsmarkedet