Virksomhed


Vi hjælper årligt

ca. 800 sygemeldte borgere

til en fastholdelse eller

tilbagevenden til

arbejdsmarkedet

Virksomhed


Vi er et tværfagligt team i Labance bestående af psykologer, jobkonsulenter, coaches, mentorer, erhvervsfolk, fysioterapeuter, afspændingspædagoger og ernæringsvejledere - alle med en betydelig erfaring i at hjælpe sygemeldte og ledige personer tilbage til arbejdsmarkedet.Vores specialer er forløb for private og offentlige virksomheder, kommuner samt privatpersoner indenfor:

> Trivselsoptimering. Med "Stress-drejebog for ledere" klæder vi

   virksomhedens ledere på til at reducere stress og højne trivslen

   på arbejdspladsen

> Stresshåndteringsforløb for medarbejdere

> Fyraftensmøder omkring stresshåndtering, søvn og fysisk

   trivselsoptimering

For medarbejdere

Stresshåndtering

Labance er et kompetent og tværfagligt team, som består af psykologer, coaches, søvnekspert, erhvervsfolk og fagspecialister mv. Alle har betydelig erfaring med stresshåndtering. Vi hjælper årligt ca. 300 medarbejdere fra alle typer virksomheder med at komme på fode igen - op til, under eller efter en periode med stress – hvor vi giver indsigt og viden om stress samt konkrete let anvendelige værktøjer til at opnå trivsel på ny.


Ved alle forløb

Medarbejderen kontaktes af Labance til en for-samtale, hvor vi afdækker problemstillingen. På baggrund af for-samtalen vil vi give en tilbagemelding til virksomheden, hvor vi tager stilling til hvorvidt vi ser os i stand til at hjælpe medarbejderen, samt med en anbefaling af indsatsen.

For-samtalen afholdes hos Labance, Edithsvej 2A, 1. sal,

2600 Glostrup.


Vores tilbud:

Individuelle psykologsamtaler

De fleste forløb hos vores psykologer er på 5-7 individuelle samtaler, da det er vores erfaring, at det er det der skal til, for at opnå god progression. Antallet af samtaler afhænger dog af medarbejderens tilstand og mulighed for at bearbejde den aktuelle problematik.

For-samtalen afholdes hos Labance, Edithsvej 2A, 1. sal,

2600 Glostrup.


Stresshåndteringsforløb

Den stressramte følger et 6 ugers forløb med:

> 3 individuelle samtaler med stresscoach eller psykolog

> Ugentlig undervisningssession (1½ time) i stresshåndtering.

   Gruppeundervisning med max. 10 deltagere

> Ugentlig afspændingssession (1½ time).

   Indhold: yoga, mindfulness. Gruppesession med max. 10 deltagere


Stresshåndteringsforløbet følges hos Labance,

Edithsvej 2A, 1. sal, 2600 Glostrup. Se pjece


Særligt tilrettelagte forløb

Særligt tilrettelagte forløb kan være en kombination af samtaler og afspændings-, mindfulness- og/eller søvnrådgivningsmoduler. Indhold og pris aftales individuelt.


For ledere

Labance er specialiseret i stresshåndteringsforløb for alle typer virksomheder, private såvel som offentlige samt privatpersoner. Endvidere tilrettelægger og afholder vi kurser, oplæg og foredrag i kommunikation, ledelse, tidsstyring, karriererådgivning, søvnrådgivning og sund livsstil i et tværfagligt team, som består af psykologer, coaches, erhvervsfolk og fagspecialister mv. Alle har en betydelig erfaring med stresshåndtering.


Vi har udarbejdet et tilbud til ledere som hedder ’Stress-drejebog for ledere’, og som henvender sig til dig, som er på vej til, eller allerede har et lederjob. Du ser det som en klar fordel, at kunne skabe øget motivation og trivsel i lederskabet, men oplever måske ikke at besidde de nødvendige redskaber til, at tage hånd om en stresset medarbejder, og at det er svært at håndtere udfordringen.


Du får med kurset ’Stress-drejebog for ledere’ en drejebog med værktøjer, viden og indsigt til at skabe øget trivsel og motivation hos dine medarbejdere, hvilket vil mindske sygefraværet på arbejdspladsen.


'Stress-drejebog for ledere' har fokus på tre indsatsområder:

> Den forebyggende del

> Når skaden er sket

> Plan for tilbagevenden


Såfremt du ønsker at vide mere omkring 'Stress-drejebog for ledere', kan du kontakte Marianne Cwarzko på mobil 2396 7008.